2010. július 6., kedd

Xbox 360-as...

Egyre több fiatal körében kedvelt manapság az xbox 360. Az xbox 360 egy remek találmány mindazok részére akik játszani szeretnének egy számítógépes programmal. Az xbox 360 sok előnyt jelent egy PC-vel szemben, ha játékokról van szó. Egy olyan számítógép ára, amelyen a mai játékok kielégítően futnak több 100 ezer Ft-ba is kerülhetnek. Az xbox 360 ára azonban ehhez képest jóval alacsonyabb. Kb. 50-90 ezer Ft között mozog az xbox 360 ára. A xbox 360 sokkal nagyobb élvezetet nyújt. Az eszköz hozzáköthető a televízióhoz is, vagy projektorhoz, így sokkal nagyobb képet kapunk, mint pl. egy átlagos monitor esetében, amely nagyban növel a játékélményt. Az xbox 360 sokkal jobb képfelbontást és grafikát eredményez. Az eszközben található chip és videokártya úgy van kialakítva és kifejlesztve, hogy kizárólag az ilyen játékok jobb és minőségibb futását szolgálja. Az egyik legjobb és legkedveltebb xbox 360 csomag nem más, mint az xbox 360 Elite.

A csomag a következőket tartalmazza. Tartalmaz egy masszív 120 Gb-os merevlemezt, egy HDMI portot, és ehhez egy HDMI kábelt is. Az xbox 360 készülék mellé jár még egy fekete színű kontroller is. Mindezeken kívül kapsz még három erős alapprocesszort, a 16:9 cinematikus képarányt, élsimításra a sima textúrákhoz, full surround hangot, valamint DVD lejátszást feljavítási képességgel. A nagy méretű és leválasztható 120GB merevlemeznek köszönhetően a játékosoknak lehetősége nyílik, hogy elmentsék játékaikat, tévéműsoraikat, filmjeiket, zenéiket, képeiket, trailerjeiket, extra játékpályákat és demókat. Az xbox 360-hoz tartozó kontroller hatótávolsága kb. 10-11 m. A 11m-es távolságban azonban már kihagyhat a jel, ezért az 5-8 méter távolság a javasoltabb. Persze közelebbről is használható, ez attól függ, hogy mekkora képernyőt alkalmazunk. A HDMI-ről már volt szó. Na de mi is az a HDMI pontosan? A HDMI nem más mint egy olyan kábel, ill eszköz, amely elérhetővé teszi a HD videót és a surround hangot is. A videó minősége max 1080p lehet, amely már káprázatos színvilágot és látványt ad. Az xbox 360 mérete nem nagy. Kis helyen is elfér, és könnyedén összeszerelhető. Mindössze pár kábel kell hozzá és már indulhat is a játék. A xbox 360-ra fejlesztett játékok sokkal jobbak és élvezetesebbek a felmérések szerint. Teljesen egyedi mozgás és képvilágot ad. Az egyes játékok már-már szinte kiugranak a képernyőről annyira valósághűek.

Az elmúlt pár évben az xbox 360 és a Pc-k valamint a számítógépes és xbox játékok is nagy fejlődésen mentek keresztül. Sokan vitatkoznak azon, hogy vajon melyik a jobb? Az xbox 360 vagy a Play Station, az-az a PS3. A play station is remek dolog. Ez is nagyon élvezetes játékélményt ad, és a használata is egyszerű ennek is, azonban az elemzések szerint az xbox 360 veri a PS3-at. A PS előnye csupán az, hogy mind az erre fejlesztett játékok és maga az eszköz olcsóbb az xbox-nál. Az internet segítségével ma már házhoz is rendelhetünk egy ilyen eszközt. Meg kell adnunk csupán a nevünket és a postázási címet, majd megrendelnünk az xbox-ot. Az xboxnak is több típusa van persze. A számla kiegyenlítése után a futárszolgálat pár napon belül ki i küldi a megrendelt eszközt, így még az áruházba se kell elmennünk, hogy ha xboxra vágyunk. A játék szerelmeseinek egy csodás találmány az xbox 360, amely valóban páratlan játék élményt nyújt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése